15e november 2011

Hej bloggen! Det var ett tag sen... Min blogg har ju strulat som bara den enda sedan i augusti på så sätt att ett flertal av mina inlägg inte har publicerats, därför tappade jag tillslut tålamodet och slutade skriva helt och hållet vilket inte har varit speciellt kul. Men nu är jag tillbaka då bloggen äntligen verkar fungera som den ska igen! (Bortsett från att massor av inlägg inte har publicerats eller har försvunnit, skumt!)

Iallafall, idag har jag varit hemma och varit sjuk. Jag hade runt 38,5° C feber igår när jag kom hem från skolan, och den var kvar idag plus att jag nu har blivit tjock i bihålorna. Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte får bihåleinflammation igen som jag hade i augusti, det var så jäkla drygt ju!
Med andra ord så har jag bara varit hemma och slappat idag, blir väl samma sak imorgon med skulle jag tro om det nu inte skulle hända ett litet "mirakel" under natten som gör mig frisk. Men det hoppas jag faktiskt inte på, för jag skulle verkligen behöva morgondagen till att vara hemma och plugga då jag har en psykologi-uppgift som ska vara på ca 3 sidor i Word och inlämnad helst imorgon men det går även att lämna in på torsdag, samt en svenska uppsats som ska vara inlämnad på torsdag. Kul, kul!

Förövrigt så såg jag nyss klart på första säsongen av House, så nu måste jag vänta på att min syster kommer hit så att jag kan sno 2:a säsongen från hennes Hårddisk. Men som tur är kommer hon antagligen hit en stund imorgon, lucky me!

Nej nu ska jag hjälpa pappa med maten så att han inte förstör den. Haha nej, nu ska vi inte vara elaka! Hörs sen!


Hehe, skämt åsido... *blink*

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Konstigt det där med att bloggen inte har velat fungera:(

2011-11-17 @ 21:08:46
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0