Pluggiplugg på en söndag

Japp, så kul har jag haft nu på eftermiddagen! Vi har nämligen ett jättestort prov i samhäll om EU osv på onsdag, och än så länge kan jag bara G-delen. Jag tänker iallafall satsa på VG, så förhoppningsvis kommer jag lära mig den delen imorgon då jag tänker fokusera på att läsa VG-delen imorgon samt upprepa G-delen. Men sen tänker jag ändå läsa igenom MVG-delen också såklart, blir liksom bäst så. Intressanta plugg-planer va? Haha, inte så va.

Nog om det...Tog en paus tidigare och tänkte beställa hem en del grejer från H&M, men så kom jag på att jag lika väl kan gå till H&M och shoppa på någon rast eller efter skolan istället. Mycket enklare och smartare, man slipper ju frakt och sånt då.

Nej nu ska jag nog ta och kolla på ett Grey's Anatomy avsnitt tror jag. Sen får vi se om det blir något mer pluggande idag, eller om jag skjuter upp resten till imorgon. Just fan, jag måste klippa ihop filmen till spanskan som vi ska visa upp imorgon. Lika bra att börja nu så att jag slipper göra det senare ikväll...

Ha en bra söndag!


Kommentarer
Postat av: victoria

Hej!Jag har en tävling i min blogg där man kan vinna produkter från Stockholmsgruppen Cosmetics!

5 vinnare utses!Det vore jätteskoj om du var med!http://vickelido.blogg.se/2011/october/vinn-produkter-fran-stockholmsgruppen.htmlHa det gott! :)

2011-10-11 @ 04:11:12
URL: http://vickelido.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0