17e september 2011

Gårkvällen var helt underbar! Så fint och så mycket känslor på ett fullsatt Gröna Lund. Det är över, men musiken lever kvar för alltid! The Ark!!

Det går verkligen inte att förklara känslorna från igår. Det var 5:e gången jag såg The Ark live, alla gånger har varit helt fantastiska men igår var det verkligen magiskt! De hade t.o.m. fått stänga insläppet till Grönan pga. att det var 15 000 människor vilket är mer än Globen! Vi tog Djurgårdsfärjan så att vi kom till Grönan mellan 15.30-16.00, så vi köade i lite mer än 4 timmar då konserten började klockan 20.00. Vi stog kanske 7-8 rader från scenen, så vi hade väldigt bra platser! Publiken var verkligen grymt härlig, fan vilket drag det var! The Ark ska vi inte ens prata om, fyfan vad bra de var igår!! Det var så sjukt mycket kärlek mellan alla som var där. Det går inte att beskriva känslan av att se alla i bandet med tårar i ögonen, hur Ola Salo darra på rösten i sina mellantal och höra snyfftningar från alla håll i publiken. Det var så mäktigt! Det må vara över, men kärleken är starkare än någonsin! Tack för de här åren The Ark!

Vi lyckades hinna med sista tåget hem till Västerås igen, och på Stockholm Central när vi stod och väntade på perrongen träffade vi på systrarna Fredling dvs. Jennifer och Julia. Vi hade det väldigt trevligt påvägen hem på tåget, med massa snack om allt från The Ark till Gordon Ramsays dvärg-porrskådis look a like som hittades död i ett grävlingshål för någon dag sedan. Hehe! Sen när vi var framme på V-ås Central var de snälla och skjutsase hem mig och Johanna också.

Tack för en grym och magisk kväll igår alla som var en del av den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0