Glee's Valentine's episodeVar som sagt hos pappa innan och hann kolla ikapp de tre senaste Glee avsnitten. Först måste jag bara säga att Michael Jackson avsnittet var verkligen grymt! Jag älskar att Kevin och Harry fick göra ett nummer tillsammans, deras verasion av MJ's "Scream" var verkligen jättebra och jag tycker att det var kul att de gjorde nummret exakt som i orginal musikvideon. Grymt! Och låt oss inte glömma Nayas delar i Smooth Criminal, love it!

Men iallafall, tillbaka till Valentine's avsnittet. Det var även det ett superbra avsnitt! Det bjöds på massa häliga love songs nummer och äntligen fick vi vår efterlängtade Brittana kiss! Som vi Brittana-fans har längtat, haha! Sen får vi absolut inte glömma Ambers grymma cover på Whitney Houstons "I Will Always Love you". Magiskt!
Vanessa (Sugar) fick dessutom lite mer tid framför kameran i det här avsnittet än vad hon brukar få, och hon är verkligen skitbra så det var superkul! Älskar hennes humor! Sen det här med hela Finchel grejen, inte bra, inte bra... Älskar dock Rachels pappor som man äntligen får träffa i det här avsnittet!

Aja, nog pratat om Glee nu käner jag. Täker bara avsluta med ni som inte har sett avsnittet än kommer inte att bli besvikna (inte mycket iaf *blink*)!

15 februari 2012

Hej på er! Har nytt ätit lite thaimat och känner mig jääätttttteee mätt! Var hos pappa tidigare och kollade ikapp lite serier med min syster som vi följer tillsammans. Vi hann med hela tra avsnitt av Glee och två avsnitt av 2 Broke Girls, så nu liger vi iallafall ifas med de två serierna. Sen kom mamma och hämtade mig när hon hade slutat jobba runt halv 5, så då dåkte vi och köpte med oss thaimat hem.

Nu sitter jag i soffan och överväger om jag ska kolla något avsnitt av The Lying Game, eller om jag ska ta och skriva klart min uppsats som ska vara klar imorgon. Det lutar åt The Lying Game, så plugget får vänta till lite senare. Jag måste ju trotsallt komma ifas med The Lying Game också, hehe.


RSS 2.0