10e augusti 2011

Hej hej!

Jag har nyss ätit två varmamackor och druckit en stor kopp te till frukost, samt kollat på ett avsnitt av bästa Pretty Little Liars. Yes jag bröjade kolla om första säsongen igårkväll när jag inte hade något bättre för mig, hehe. Jag har haft en sånt sug på att kolla på PLL ett bra tag nu, så jag blev tvungen. Jag vill liksom inte börja kolla på andra säsongen än eftersom den visas i USA just nu, utan jag vill vänta ett tag så att jag kan kolla på bra många avsnitt i rad så att inte ett avsnitt slutar jättespännande och sedan måste jag vänta minst 1 vecka tills det visas på tv i USA förrän jag kan fortsätta kolla. Då skulle jag få panik, hehe!
Jag kollade iallafall på de 5 första avsnitten igårkväll/natt, så det kommer nog gå ganska fort att kolla om hela första säsongen. Tror den är på 22 avsnitt, sen kan jag ju börja kolla på andra säsongen för då har antagligen de flesta avsnitten kommut ut. Tror andra säsongen ligger på avsnitt 10 i USA nu, så ja. Haha, jag lär tråka ut er icke Pretty Little Liars fans, men jag lovar er serien är verkligen jättebra!

Jag är fortfarande sjuk, faktum är att jag har börjat hosta väldigt mycket och snorar som bara den, och det har liksom inte kommit förrän nu och jag blev sjuk i lördags. Kul är det inte iallafall! Så jag tror att det blir ett till avsnitt av Pretty Little Liars nu, sen får vi se vad som händer! Saknar min fina vänner, men vill ju inte smitta dem så det får väl bli en hemmadag till. Imorgon hoppas jag dock på annat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0