Bihåleinflammation?

Godkväll! Blev visst rätt mycket bloggande idag trots att det är min födelsedag, men det kanske inte är så konstigt då jag visst fortfarande är sjuk. Själva "förkylningen" har fortfarande inte gott bort eller blivit speciellt mycket bättre, men febern hade iallafall försvunnit. Men nu på kvällen när några släktingar var här för födelsedagsfika fick jag jätteont i bihålorna. Så jag gjorde de där övningarna (ni vet när ställer sig på tå och sedan sätter man hälarna i marken och den när man bara böjer sig frammåt), och så gjorde det ännu ondare i bihålorna när jag gjorde dessa. Så nu misstänker jag att jag har haft bihåleinflammation under hela den här perioden, så imorgonbitti ska mamma ringa läkaren så att jag får åka dit och göra en undersökning. Nämnde jag at febern har kommit tillbaks också? Usch, fy, blä säger jag bara!

Rolig födelsedag! Haha, nejdå den har vart bra. Om man bortser från att febern och det har kommit tillbaka och blev värre igen. Nej nu ska jag kolla på en film eller nåt. Känner dock att jag egentligen vill krypa ner i min varma säng snart, men jag kommer nog inte kunna somna ändå så.

Men vi hörs nog imorgon!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Sv: Heej!

Otroligt länge sen men har haft fullt upp!

Allt bra med dig idag? =D

2011-08-30 @ 17:58:28
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Mathilda * <3

nu e det jag som svarar sent ;) <3 då är vi båda sjuka:P <3

2011-09-01 @ 11:04:04
URL: http://thewhitebitch.blogg.se/
Postat av: LINDSHE

Hejsan! :) <3



Nu är tävlingen avslutad där 15 st kunde vinna ett kit från Stockholmsgruppen Cosmetics! Kika in på länken och se om du var en av de lyckliga vinnarna!

Direktlänk: http://lindshe.blogg.se/2011/august/tavling-avslutad.html#comment



E du mera tävlingssugen så har jag startat en ny tävling som du väldigt gärna får kika in och kolla på! Klicka bara på länken här under så kan du och 2 andra kan vinna en varsin fotobok från http://www.fotoklok.se

Direktlänk:

http://lindshe.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-fotobocker-fran-fotoklokse.html#comment



Ha en fortsatt trevlig dag och tävla glatt! :)



Varma höstkramar, http://lindshe.blogg.se

2011-09-05 @ 17:46:53
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0