Study-udy-udy

Godkväll på er! Som ni kanske har sett så skrev jag tidigare idag om att jag skulle plugga ikapp det jag har missat nu när jag har varit sjuk. Tror ni att jag har gjort det då? Såklart inte... Jag måste verkligen bli bättre på att motivera mig själv till att plugga i tid och inte sitta och göra saker i sista minuten och sedan stressa sönder över det! Skärpning Frida!

Just nu sitter jag liksom och skriver på ett arbete som skulle ha varit inlämnat för tre dagar sedan, alltså i söndags. Plus att jag har en skriftlig rapport som skulle varit inlämnad förra torsdagen som jag inte ens har börjat på. Vad tänker jag med egentligen? Nog för att jag har varit skoltrött bra jäkla länge, men inte brukar jag lämna in arbeten flera dagar efter inlämningsdatumet. Skärpning, skärpning, skärpning!

Ja, jag behövde skriva av mig lite. Sen om det hjälper eller inte får vi väl vänta och se. Hoppas iallafall det. Det är inte bra att vara såhär stressad som jag är och har varit konstant under hela den här hösten. Det måste verkligen ske en förändring från min sida till nästa termin, annars är väl risken att jag går in i väggen och det vore ju inte så kul.

Nej, dags att börja plugga nu (klockan 22.40 på en onsdagskväll, hehe). Vad kan jag säga? Nattplugg is the shit! Hörs kanske senare, byeee!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0