Balmain Spring 2012 RTW


Balmain Spring 2012, Paris

Mina favorit utstyrslar från Balmain visningen som höll hus i Paris igår. Snyggt och explosivt, i like it! Lite på den ostentativa sidan, men på något sätt fungerar det! Jag gillar den rockiga edgen starkt! Det är nu säkert att säga att Oliver Rousteing har mer än levererat i sin debut! Eller vad tycker ni?

Mark's tribute to his Glee family

Bästa Mark Salling (spelar Noah Puckerman i tv-serien Glee) har jag en tribute song till sin Glee-familj. Alla Glee fans lär älska den, haha!

"There is no where I'd rather be,
than chillin' on Glee"Modelljakten premiär


Så nu har jag sett de två första avsnitten av Modelljakten, och ja det var var både kul och intressant att se. Det var dock inte alls lika bra som Kenza & Tyra Show, men det var ju en helt annan sak. Men Modelljakten är absolut något jag kommer följa i höst!

26e september 2011

Whaaaaat's up bloggen?!! Hahaha! ÄR det bra med er? Här är det prima! Eller ja, om man bortser från att jag har ont i halsen och misstänker att jag håller på att bli förskyld igen.

Vi hade ingen vanlig skoldag idag, utan vi skulle vara på Mälardalens högskola runt klockan 9.00 för att lyssna på olika föreläsningar om språk. Dvs om man läser spanska så skulle man gå på olika förläsningar om just spanska, och så fick man information om vad/hur man kan läsa spanska på högskolan osv.
Det var meningen att vi skulle vara där till 12, men vi gick bara på en föreläsning som pågick i 20 minuter sedan drog vi hem. Jag följde med Lina till apoteket en snabbis, sedan gick jag in på Ica och köpte en sallad (lat) och därefter gick jag upp till mig.

Så nu har jag nyss ätit en god sallad till lunch. Tror faktiskt att jag ska ta och kolla på Modelljakten nu. Det har ju premiär idag så man kan se de 2 första avsnitten på kanal 5 play nu. Är nog lite för exalterad för att göra något annat än det nu, haha! Så Modelljakten it is!

REVOLT

Nu ska jag dyka ner i den sista boken i Hungerspels-triolgoin, dvs Revolt! Gah jag fattar inte hur jag kan vara så exalterat över en bok, men den är bara så jäkla bra! Ni borde verkligen läsa dem!

Jag försökte läsa lite tidigare idag också på eftermiddagen, men det slutade med att jag blev jättetrött i ögonen och tog en powernap på ca 40 minuter istället trots att det var svårt att lägga ifrån mig boken.
Resten av kvällen spenderade jag i soffan och spelade Wordefeud med i princip alla i min familj (haha, japp så kan det gå ibland... hehe) samtidigt som jag kollade på bland annat CSI Miami. Efter det slog jag mig ner och pluggade life engelska eftersom jag ska göra läxförhöret, som de andra gjorde i fredags när jag var i Stockholm, imorgon.

Men nu blir det att dyka ner i min bok, sedan bär det vidare mot drömmarnasland! Sov så gott alla ni!17e september 2011

Gårkvällen var helt underbar! Så fint och så mycket känslor på ett fullsatt Gröna Lund. Det är över, men musiken lever kvar för alltid! The Ark!!

Det går verkligen inte att förklara känslorna från igår. Det var 5:e gången jag såg The Ark live, alla gånger har varit helt fantastiska men igår var det verkligen magiskt! De hade t.o.m. fått stänga insläppet till Grönan pga. att det var 15 000 människor vilket är mer än Globen! Vi tog Djurgårdsfärjan så att vi kom till Grönan mellan 15.30-16.00, så vi köade i lite mer än 4 timmar då konserten började klockan 20.00. Vi stog kanske 7-8 rader från scenen, så vi hade väldigt bra platser! Publiken var verkligen grymt härlig, fan vilket drag det var! The Ark ska vi inte ens prata om, fyfan vad bra de var igår!! Det var så sjukt mycket kärlek mellan alla som var där. Det går inte att beskriva känslan av att se alla i bandet med tårar i ögonen, hur Ola Salo darra på rösten i sina mellantal och höra snyfftningar från alla håll i publiken. Det var så mäktigt! Det må vara över, men kärleken är starkare än någonsin! Tack för de här åren The Ark!

Vi lyckades hinna med sista tåget hem till Västerås igen, och på Stockholm Central när vi stod och väntade på perrongen träffade vi på systrarna Fredling dvs. Jennifer och Julia. Vi hade det väldigt trevligt påvägen hem på tåget, med massa snack om allt från The Ark till Gordon Ramsays dvärg-porrskådis look a like som hittades död i ett grävlingshål för någon dag sedan. Hehe! Sen när vi var framme på V-ås Central var de snälla och skjutsase hem mig och Johanna också.

Tack för en grym och magisk kväll igår alla som var en del av den!


Bik Bok by Whitney Port


En kul grej jag såg när jag var inne på Bik Bok's hämsida idag är att it-tjejen och modedesignern Whitney Port, mest känd från "The Hills" samt hennes egna reality serie "The City", är Bik Boks nya gästdesigner denna höst.  Arbetet med kollektioenen har redan börjat och Bik Bok by Whitney Port kollektionen kommer att släppas i utvalda butiker i oktober 2011. Whitney Port kommer även att besöka både Oslo och Stockholm i samband med lanseringen.

Bik Bok skriver att mer information kommer närmare lanseringen av kollektionen.

Jag är sjukt exalterad över Bik Bok by Whitney Port kollektionen! Hon är en stor inspirationskälla och hennes klädlinje Whitney Eve innehåller en hel del skönheter som jag gärna skulle ta på mig. Jag hoppas och tror att Bik Bok by Whitney Port kollektionen kommer att bli lika snygg! Jag ser verkligen fram emot att se resultatet!

Happy Birthday Pink!


Everybody raise your glasses, cuz It’s time for this reckless rocker to celebrate her b-day!

RSS 2.0