26e september 2011

Whaaaaat's up bloggen?!! Hahaha! ÄR det bra med er? Här är det prima! Eller ja, om man bortser från att jag har ont i halsen och misstänker att jag håller på att bli förskyld igen.

Vi hade ingen vanlig skoldag idag, utan vi skulle vara på Mälardalens högskola runt klockan 9.00 för att lyssna på olika föreläsningar om språk. Dvs om man läser spanska så skulle man gå på olika förläsningar om just spanska, och så fick man information om vad/hur man kan läsa spanska på högskolan osv.
Det var meningen att vi skulle vara där till 12, men vi gick bara på en föreläsning som pågick i 20 minuter sedan drog vi hem. Jag följde med Lina till apoteket en snabbis, sedan gick jag in på Ica och köpte en sallad (lat) och därefter gick jag upp till mig.

Så nu har jag nyss ätit en god sallad till lunch. Tror faktiskt att jag ska ta och kolla på Modelljakten nu. Det har ju premiär idag så man kan se de 2 första avsnitten på kanal 5 play nu. Är nog lite för exalterad för att göra något annat än det nu, haha! Så Modelljakten it is!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0